Υποβρύχιες Αντλίες Booster

Οι υποβρύχιες αντλίες με χιτώνιο ψύξης χρησιμοποιούνται, όλο καbmι περισσότερο τα τελευταία χρόνια σε εφαρμογές ύδρευσης και άρδευσης. Το κόστος τοποθέτησης και συντήρησής τους, αλλά και η εξοικονόμηση χώρου στα αντλιοστάσια, εξαιτίας της υποβρύχιας εγκατάστασής τους, αποτελούν τα κυριότερα πλεονεκτήματα αυτών των μηχανημάτων.

Εκτός από τα booster υποβρύχιας εγκατάστασης, υπάρχουν και τα booster γραμμής τα οποία τοποθετούνται σε σειρά με το δίκτυο ύδρευσης ή σε εφαρμογές αντίστροφης όσμωσης. Τα booster γραμμής είναι απολύτως στεγανοποιημένα και διατίθενται με συνδέσμους τύπου victaulic ή φλάντζες.

Η εταιρία μας προμηθεύει αντλητικά συγκροτήματα, των κορυφαίων κατασκευαστών, Grundfos, Saer, Lowara, Caprari, και επίσης δύναται να πραγματοποιήσει, οποιαδήποτε μετατροπή ή επισκευή στο ήδη υπάρχων σύστημά σας.

 

sp sleeve

Τα συγκροτήματα αποτελούνται από υποβρύχια αντλία και κινητήρα, χιτώνιο ψύξης με βάση και φλάντζα κατάθλιψης.Κατόπιν ζήτησης μπορεί να διατεθεί και πίνακας ελέγχου με οποιοδήποτε αυτοματισμό.

  • Δυνατότητα κατασκευής χιτωνίου κατάλληλο για διαβρωτικά υγρά, θαλασσινό νερό ή ιχθυοκαλλιέργειες.
  • Δυνατότητα μετατροπής παλαιών αντλητικών συγκροτημάτων.
  • Δυνατότητα κατασκευής πιεστικού συγκροτήματος πολλαπλών αντλιών ανεξαρτήτου μάρκας με inverter.