Υποβρύχιες Αντλίες

Η εταιρία Πασχαλούδης κατέχει από το 2000 τον τίτλο του εξουσιοδοτημένου service center της GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ για την Βόρειο Ελλάδα, καθώς και της HILGE η οποία ανήκει στο Grundfos group. Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για εμπορικά κτίρια, ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών, βιομηχανίες και δημόσιες εγκαταστάσεις.

Υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων

Το σύστημα SP αποτελεί εγγύηση στο χώρο της παροχήsp2 antlia gewtrisewnς νερού. Το σύστημα είναι ικανό να χειριστεί ροές έως και 470m3/h και δίνει στον πελάτη ό,τι χρειάζεται από μια υποβρύχια αντλία γεωτρήσεων. Μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για τις υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων παρακάτω.

Περισσότερα

Υποβρύχιες αντλίες ομβρίων

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι υποβρύχιων αντλιών ομantlies omvriwnKCβριών και ακαθάρτων που μπορείτε να βρείτε στην εταιρία μας. Αυτοί είναι οι αντλίες ομβρίων Grundfos CC, αντλίες ομβρίων Grundfos KP, αντλίες ομβρίων Grundfos AP12. Είναι ιδανικές για οικιακές εφαρμογές και όχι μόνο.

Περισσότερα

Υποβρύχιες αντλίες σιντριβανιών

Υπάρχουν διαφοροί τύποι υποβρύχιων αντλιών συντριβανιών που μπορείτε να χρησιμοποιείσετε. Η εμπειρία όμως στο χώρkp series sintrivaniο μας κάνει να ξεχωρίζουμε τον καλύτερο. Η εταιρία Πασχαλούδης αναλαμβάνει τη δωρεάν μελέτη για τον εντοπισμό του κατάλληλου προϊόντος και την εγκατάσταση του.

 

Υποβρύχιες αντλίες λυμάτων

Υποβρύχιες αντλίες λυμάτων με φθηνά ανταλλακτιanltlieslumatwn1κά, μεγάλη ευχρηστία και άριστη ποιότητα. Η εταιρία Πασχαλούδης σας προσφέρει δύο επιλογές υποβρύχιων αντλιών λυμάτων. Τις υποβρύχιες αντλίες λυμάτων Grundfos Unilift AP, και υποβρύχιες αντλίες λυμάτων με κοπτήρες SEG.

Περισσότερα

Υποβρύχιες αντλίες πηγαδιών

Eξασφαλίστε ότι ο τρόantlies pigadiwnπος που αντλείται νερό είναι ο πιο αποδοτικός και ποιοτικός. Οι υποβρύχιες αντλίες πηγαδιών της εταιρίας Πασχαλούδης είναι

κατασκευασμένες από άριστα υλικά και είναι κατάλληλες για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

 

Υποβρύχιες αντλίες εργοταξίων

Η εταιρία Πασχαλούσης εμπορεύεται και υποβρύχιες αντλίες εργοταξίων. Και μηantlies ergotaksiwnν ξεχνάτε! Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για εμπορικά κτίρια, ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών, βιομηχανίες και δημόσιες εγκαταστάσεις.