Προϊόντα

Η εταιρεία Πασχαλούδης Π. & Α. Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών υπηρεσιών. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο. Με εξειδίκευση στα αντλητικά συστήματα, τους ηλεκτροκινητήρες και τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, υπολογίζει, προμηθεύει και υποστηρίζει τις παρακάτω εφαρμογές και υπηρεσίες.

Πιεστικά Συγκροτήματα

piestika sigrotimataΠιεστικά συγκροτήματα που αποτελούνται από 2 έως 6 πολυβάθμιες φυγοκεντρικές αντλίες, ηλεκτρικό πίνακα, inverter, συλλέκτη αναρρόφησης και κατάθλιψης, βαλβίδες αντεπιστροφής και βάνες απομόνωσης κάθε αντλίας. Φωτιζόμενο, ευανάγνωστο display με ελληνικό μενού.

 

Σταθμοί Απομάκρυνσης Αποβλήτων

sdafΟι αυτόματοι σταθμοί ανύψωσης και απομάκρυνσης αποβλήτων της Grundfos (multilift, duolift, unolift), είναι η επαγγελματική λύση για συγκροτήματα κατοικιών, υπόγειων σταθμών αυτοκινήτων και γενικότερα κάθε λογής κτιρίου το οποίο βρίσκεται χαμηλότερα από το αποχετευτικό δίκτυο. Με τη χαμηλότερη τιμή στην αγορά, την άμεση παράδοση, την ευκολία στην εγκατάσταση, την ελάχιστη συντήρηση αλλά και την αξιοπιστία της Grundfos, η διαχείριση των κτιριακών αποβλήτων γίνεται ευκολότερη από ποτέ.

 

Υποβρύχιες Αντλίες

Η εταιρεία μας διαθέτει τα παρακάτω είδη υποβρύχιων αντλιών:limaton

  • Υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων
  • Υποβρύχιες αντλίες λυμάτων
  • Υποβρύχιες αντλίες ομβρίων και ακαθάρτων
  • Υποβρύχιες αντλίες πηγαδιών
  • Υποβρύχιες αντλίες σιντριβανιών
  • Υποβρύχιες αντλίες εργοταξίων

 

Πυροσβεστικά Συγκροτήματα

pirosvestika sigrotimataΤα πυροσβεστικά συγκροτήματα στην απλή τους έκδοση αποτελούνται από κύριες ηλεκτροκίνητες ή diesel αντλίες και ηλεκτροκίνητη αντλία jockey. Περιλαμβάνουν πίνακα ελέγχου, πιεζοστάτες, συλλέκτη αναρρόφησης και κατάθλιψης, βάνες απομόνωσης κάθε αντλίας, βαλβίδες αντεπιστροφής και πιεστικό δοχείο σύμφωνα με τις ανάγκες.

Πιεστικά Ύδρευσης

ch

Το πιεστικό συγκρότημα της Grundfos CM-PM1 ή CMV-PM1 είναι το νο1 πιεστικό ύδρευσης στον κόσμο χωρίς δοχείο διαστολής. Το υδραυλικό του μέρος είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο AISI304 ή κατόπιν παραγγελίας από AISI316. Ο κινητήρας του είναι Grundfos με κορυφαία απόδοση και σε συνδιασμό με την τέλεια σχεδίαση του υδραυλικού του μέρους, αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για την οικιακή και όχι μόνο παροχή νερού.. H συμπαγής κατασκευή του και η εντελώς αθόρυβη λειτουργία, επιτρέπει την εγκατάστασή του ακόμα και μέσα σε διαμέρισμα. Διατίθεται με pressure manager PM1, PM2 ή με inverter PWM.

Υποβρύχιες Αντλίες Booster

bm

Οι υποβρύχιες αντλίες με χιτώνιο ψύξης χρησιμοποιούνται, όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια σε εφαρμογές ύδρευσης και άρδευσης. Το κόστος τοποθέτησης και συντήρησής τους, αλλά και η εξοικονόμηση χώρου στα αντλιοστάσια, εξαιτίας της υποβρύχιας εγκατάστασής τους, αποτελούν τα κυριότερα πλεονεκτήματα αυτών των μηχανημάτων.

Ανταλλακτικά Αντλιών

antalaktika antliwnΗ εταιρεία μας διαθέτει στοκ με γνήσια ανταλλακτικά των αντλιών GRUNDFOS , HILGE , ALLDOS , FRANKLIN , SAER , LOWARA , FLYGT και CAPRARI. Επίσης διαθέτει αναλώσιμα ανταλλακτικά κινητήρων όπως ρουλεμάν, πτερωτές ψύξης, προφυλακτήρες, κιβώτια ακροδεκτών και πινακίδες ακροδεκτών.