BANNER GR

H ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο «ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΛΙΩΝ», από τη πρώτη στιγμή δραστηριοποίησης του Πασχαλούδη Πασχάλη, το 1990, ως ανεξάρτητος ηλεκτρολόγος στον τομέα των ηλεκτροκινητήρων και των H/Z., παρουσίασε μία αναπτυξιακή πορεία στη διάρκεια των χρόνων, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Σήμερα η “Μηχανική Aντλιών” εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Bιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο και εξειδικεύεται στον τομέα των αντλητικών συστημάτων παρέχοντας εγγυημένες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Ενεργειακός Έλεγχος Εγκαταστάσεων

Δωρεάν ενεργειακός έλεγχος των αντλητικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τη Grundfos Ελλάς

Καταγράφουμε, υπολογίζουμε και σας παρουσιάζουμε την οικονομοτεχνική μας μελέτη σχετικά με τα αντλητικά συστήματά σας. Τέλος σας προτίνουμε χωρίς καμία δέσμευση την καλύτερη δυνατή λύση για την ενεργειακή αναβάθμιση των αντλητικών συαστημάτων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού και για τη δική σας εγκατάσταση σε πολυκατοικίες, βιομηχανικά κτίρια, επιχειρηματικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, γραφεία, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα κ.λ.π.

ecademy
texnikes_etairies
viomixanikes_liseis_nerou_grundfos
antlies_odigiesxrisis
kikloforites_odigiesxrisis
grundfos
grundfos_ALPHA2